YOU SHOULDN'T COMPARE YOURSELF TO OTHERS, THEY ARE MORE SCREWED UP THAN YOU THINK

Friday, 8 June 2012

tagged-ing here, awesome!

i was like LALALALA ~


i was wandering when i got stuck to something ..tagged ..hehe ..tu jer ..hari neyh aku duk habiskan masa aku ngan tengok video jer ..dengar music instrumental ..i feel good ..0330 by ukiss ngan a thousand years by christina perri ..piano cover ..suka dengar dua tuu sebab best sangat ..hehe ..tak caye? try it first larh ;)


sambil-2 dengar tuu aku bukak lar tagged ..lame dah kann tak online guna tagged account ..asyik maen fesbukk jer ..nak maen twitter tak pandai ..so aku pun kembali ke tagged acc yang dah bersawang bagai tuu ..ngehNGEH ..bukak-2 check lar semua, ape-2 yang patut kann ..the thing that i love to check the most is 'luv' ..hehe ..saje gedikk nak tengok ade takk orang bagy 'luv' kat aku ..memang banyak kauu ..dah lame kann tak bukak ..dah basi dah haa ..haha ..so aku pun reply lar ..dah abis tuu check pulakk fren request ..memang lebam jari nak approved semua ..memang tak lar nak app semua ..si tua pun ade ..yucks!


woah ade chatbox baru, somel! ;)


after that, 'toing' ..wuhh ade bunyi ..ape tuu ..aku ignore ..sebab tak taw dari mana datang-nye bunyi tuu ..and i was like 'heyy lets check my inbox ..hee' ..tengok-2 ..woahh, too many to reply! and aku pun reply lar yang mana aku kenal jer ..then guess what i have found dear ..an awesome chatbox oke ..somel sangat! woah, itu aku teruja gila ..tagged dah ade chatbox! ..dulu takde pun ..sebab tu aku tak suka bukak tagged dulu ..lembab plus slow! but now, it is easier for me to chat with my buddies there ..tu aku suka sangat ..so aku banyak abes mase kat situ since dah ade chatbox ..lagypun my fesbuk acc dah deactivated already ..hee <3 tagged!


oke guess what am i doing ryte now? deyh, tagged-ing larh ..HAHA ;)



4 comments:

  1. Replies
    1. http://www.tagged.com/lonerowler

      add aku kat sini cik bambam ..huhu :P

      Delete
    2. already approved yours dear sayangss ;)

      Delete