YOU SHOULDN'T COMPARE YOURSELF TO OTHERS, THEY ARE MORE SCREWED UP THAN YOU THINK

Tuesday, 15 May 2012

'Unable to download' ..watefak ? -,-

bosan.
okayy, aku bosan. kau? bosan jugak kann ..haruslah begitu ..kalo tak bosan bukan remaja namenye ..esok ade paper EAP aka Academic Reading and Writing in its skima-skima name ..bukan esok sangat larh sebab ney pun dah pagy bagai kann ..lululullu ..and what am i doing right now? study? tahi-lembu jantan, macam tak jer kann ..memang tak larh dah duk update post neyh ..ala tadi dah study sikit ngan my dearest sayangg, Nadieya Azmin (nama fesbuk) ..agagaggaga ..so esok berbekal ilmu didade kita same-same jawab final exam yerp ..urm, urm, urm, mesti mak aku sedih kalo tengok aku cam neyh kann :'( ..ala chill oke, mak tak kisah sangat ..janji pandai bahagi mase then ade lar study jugak ..yang dia kisah, 'CD korea aku dah beli blom? jangan lupa beli, nak tengok cite laen pulakk ..duet dah masuk ..beli CD tu jangan beli bende laen pulakk' citation from my mom's words ..oke mom, lebiuu more *wink wink


oke, gambar tak kena langsung ngan entry ..HAHA
kisah pulakk kann ;D
actually tengah download lagu Secondhand Serenade-Your Call ..tapi you all obviously know lar kann life as a student yang hanya punyai broadband yang selayaknye dipanggil berukben since its line memang tak broad mana pun .. '0.2 of 19.9MB, 83:09:33 remaining' ..pffftttt, this is a failure! hurm, kesiann ..tu jer yg mampu ..so sementare menanti bende yg tak pasti tu aku dengar Take Me To Your Heart by Michael Learns To Rock ..aceceyh, lagu nak jiwe-jiwe aje ..kann ..HAHA ..*yucks ..apakah? am i changed ..no-NO-no ..aku memang cam neyh ..suke classic-2 then slow-2 ..err haruslah, i3 kann -,-


so skang nak cakap ape? okay saye rendu Haziq Bakeri sangat-sangat ..err takpe ker ..obvious sangat takk? :P *wink wink ..kisah pulakk kann ..29hrs, 17mins and a few secs dah aku tak nampak dia ..woah, aku kira oke bape jam tak jumpa dia and esokk exam ..taknak wish ker? oke jap ......nak wish ......






ON THE PHONE ~




DONE ..dia tengah watpe? tengok muvi kau ..oke memang best ..2-2 takleh pakai ..study amende pun tak -,- ..ouch aku dah ..sikit lar :3


i miss you Apekk *hewhew
oke, paper esok please being nice to me taw! im not some kind of bijak or gifted cam mereka-mereka :( ..but im trying to score, for my dearly mak and ayah ..saranghae ..ngehNGEHngeh .. :P ..wo ai ni, i love u, aku cinta padamu ..tiga kata ..okeOKE naek gila dah teringat video mat luthfi tadi ..eh ape jadi ngan bende alah aku download tadi, oke fine ..'unable to download' ..what the .. -,- *esok nak exam


unable to download? fakking perfect yaww -,-


sekian, lebiuu more! -,-

1 comment:

  1. salam
    singgah sini:)

    jom join 1st giveaway by cik iena..
    Busana Muslimah,Tudung Sulam Manik,Make Up Service & Domain + own domain email untuk dimenangi (^_~)
    Hadiah untuk tempat pertama,kedua dan ketiga serta hadiah utk top referral
    http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html
    tHaNks(^_~)

    ReplyDelete